عسل شناسی

عسل چگونه تولید می شود؟

تولید عسل

تولید عسل از جمع‌آوری شهد گیاهان آغاز می‌شود. به‌این‌صورت که زنبور عسل، شهد شیرین را از جام گل‌ها جمع می‌کند .بعد با تغییر ساختار آنها، آن‌ها را به شکل محلولی عالی، غلیظ و پرانرژی درمی‌آورد. زنبور عسل شهد گیاهان را در هنگام جمع‌آوری، به‌طور موقت در عسلدان خود جمع می‌آورد . و در هر نوبت پرواز برای جمع‌آوری شهد، حدود ۴۰ میلی‌گرم شهد را به کندو حمل می‌کند. و برای تولید عسل زحمت زیادی می کشد.

عسل شیرینی خود را از مونو ساکاریدها ، فروکتوز و گلوکز به دست می‌آورد و شیرینی نسبی آن در حد ساکارز آن است.میزان کالری عسل حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است. عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد.

عسل با گذشت زمان خودبخود شکرک می‌زند ( رس می بندد ) . این یک فرایند طبیعی است که هیچگونه تأثیری بر روی خواص شیمیایی یا کیفیت آن نمی‌گذارد. برای آب کردن این شکرک می‌توان از آب گرم استفاده کرد ولی باید توجه شود که اگر عسل با دمایی بیش از 45 درجه سانتیگراد گرم شود، مواد بیولوژیکی فعال آن از بین خواهد رفت.

برای دیدن عسل های طبیعی با ضمانت نامه اینجا کلیک کنید

منبع: ویکیپدیا

دیدگاهی در مورد “عسل چگونه تولید می شود؟

  1. هدیه گفت:

    عالی بود، ممنون از شما برای محصولات درمانی

    1. خواهش میکنم لطف دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *