عسل درمانی, عسل شناسی

خواص عسل و ویژگی های تغذیه ای آن

خواص عسل

یکی از با ارزش ترین خواص عسل در تولید انرژی و مکملی برای فراهم کردن میزان کالری بدن است.

ساختار قندی عسل بسیار ساده است . به خصوص ترکیب نزدیک به 50 درصد فروکتوز ( قند میوه) و 45 درصدی گلوکز که به راحتی جذب می شوند. این قندها در تأمین انرژی به خصوص در فعالیت های پر تحرک بسیار مهم است.

باید توجه داشت عسل به علت داشتن گلوکز و فروکتوز باعث تولید انرژی سریع (سوختن گلوکز)و طولانی (سوختن فروکتوز)می گردد. این قند ها بدون هضم اولیه جذب می شوند و از طریق عروق خونی که دیواره روده ها را می پوشانند، وارد جریان خون می شوند.

سپس از طریق ورید وارد کبد می گردند و در آنجا به گلیکوژن تبدیل می شوند. پس عسل بر ذخایر گلیکوژن کبد نیز می افزاید.این حقیقت را در نظر بگیرید که کبد سموم باکتری ها را خنثی می کند و گلیکوژن عامل اصلی مبارزه با سموم باکتری هاست . پس حال می توان به اهمیت عسل در افزودن قدرت کبد در مبارزه با میکروب ها پی برد.

خواص درمانی عسل

یکی از خواص عسل تقویت قوای جنسی است . که مصرف مرتب آن به قوای جنسی و درمان ناتوانی های آن بسیار کمک می کند. از عسل با روش های مختلف و ترکیب با عصاره ی گیاهان مؤثر در درمان این ناتوانی ها می توان بهره گرفت. (برگرفته از کتاب عسل درمانی نوشته جمشید خدادادی)

عسل در تقویت حافظه و سیستم ایمنی بدن و قوای جسمانی ، بهبود و درمان بسیاری از ناراحتی ها مثل زخم ها ، سوختگی ها و درمان بعضی از بیماری های گوارشی ، دهان و لثه موثر است. همچنین بسیار سریع هضم و جذب خون شده و انرژی آن فورا به بدن منتقل می شود.مصرف عسل برای همگان خصوصا افراد ضعیف ، کودکان، کهن سالان ، افراد ناتوان جسمی، در دوران نقاهت بعد از جراحی ها و بیماری ها ، مفید است.

همچنین کسانی که کارها و مشاغل سخت و پر تحرک دارند ، مانند ورزشکاران خصوصا قبل از انجام مسابقات ورزشی و نیز برای افرادی که فعالیت فکری زیادی دارند می تواند مفید و سودمند باشد.

توصیه ما به شما!!

برای سلامت خود همه روزه یک قاشق عسل به صورت شربت میل نمایید. عسل یک ماده غذایی است که به لحاظ کیفیت آن، فاسد نمی شود لذا بهتر است در دمای معمولی نگهداری شود و لازم نیست در یخچال قرار گیرد. همچنین از قرار دادن عسل در مقابل نور مستقیم خورشید خودداری شود.

برای تهیه عسل درمانی اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *