بره موم چیست؟؟

ترکیبات اصلی بره موم شامل رزین و موم می باشد. رنگ آن ممکن است تنوع بسیار زیادی داشته باشد. در مناطق معتدل رنگ این ماده ار زرد روشن یا قهوه ای تا قهوه ای تیره متغیر است.

رنگ بره موم تولید شده در آب و هوای گرمسیری ممکن است از قهوه ای مایل به سبز روشن(در بره موم برزیلی) تا سیاه و قرمز تیره(در تعدادی از نمونه های کوبایی)متغیر باشد.

هرچه بره موم بیشتر در کندو باقی بماند رنگ آن تیره تر می شود. بره موم تازه به رنگ قرمز در قاب های حاوی سلول های مومی تازه ترشح شده توسط زنبور های عسل دیده می شود.

هم چنین رنگ بره موم با توجه به درختان و گیاهی که مورد استفاده زنبور عسل قرار گرفته و نیز نوع زنبور هایی که این ماده را گرداوری می کنند متفاوت است.

شما می توانید بره موم را در دو قسمت کندو بیشتر از جا های دیگر مشاهده کنید. اول در مدخل ورودی یا دریچه پرواز کندو ها و دوم در قسمت فوقانی و طرفین قاب ها. لایه های بره مومی ذخیره شده در کندو و به منظور استفاده در مسدود نمودن درز ها و منافذ کندو می باشد.

خواص بره موم

  •  کنترل سرطان
  •  بهبود عفونت مجاری تناسلی
  •  نقرس
  •  احتقان سینوس
  •  بیماری های گوش
  •  زخم معده
  •  اگزما
  •  سینه پهلو
  •  بیماری های ریوی
  •  ویروس های معده
  •  سر درد
  •  میخچه
  •  ورم ملتحمه
  •  گرفتگی صدا
  • آلرژی
  • تورم و التهاب گلو
  • سرماخوردگی
  • برونشیت
  • ورم معده
  • مشکلات گوش
  • تورم مفاصل
  • سر درد
  • بیماری پارکینسون
  • زگیل ها
  • ضد میکروب
  • بهبود سیستم ایمنی
  • مفید برای رحم
  • بهبود عملکرد ریه
  • عفونت مجاری ادرار

(کتاب بره موم ه ترجمه ی مهندس سید مظاهر سیدی و دکتر محمد باقر فرشینه عدل)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *