بره موم چیست؟؟

ترکیبات اصلی بره موم شامل رزین و موم می باشد. رنگ آن ممکن است تنوع بسیار زیادی داشته باشد. در مناطق معتدل رنگ این ماده ار زرد روشن یا قهوه ای تا قهوه ای تیره متغیر است. رنگ بره موم تولید شده در آب و هوای گرمسیری ممکن است از قهوه ای مایل به سبز […]

طبع و مزاج انسان

همه ی انسان ها از نظر طبع به سه گروه و از نظر مزاج به چهار گروه عمده تقسیم می شود. طبع انسان در حقیقت یک امر ژنتیکی است و از والدین به فرزندان به ارث می رسد. طبع به عواملی چون محیط زیست، شرایط آب و هوایی، نوع تغذیه، عوامل جغرافیایی و اقلیمی،و….. بستگی […]

عسل عناب

درخت عناب درختی به ارتفاع ۲ تا ۱۲ متر که گاهی به ۱۵ متر نیز می رسد. برگ ها کوچک ، بی کرک، شفاف و متناوب . گلها کوچک با دمگل کوتاه به رنگ سبز مایل به زرد و مجتمع به صورت دسته های کوچک در کنار برگ ها و بسیار معطر. درخت عناب بومی […]

مزاج سوداوی

ویژگی مزاج سوداوی مزاج سوداوی سرد و خشک و معادل آن خاک است و خاک مستحکم و انعطاف پذیر است. علائم افزایش سودا در بدن سرکوچک، موهای فر، رنگ پوست تیره، گرسنگی و سیری زود، فهمیدن سریع صداها، پافشاری در عقاید خود، توهم در حد تصویرگیری و…….. اگر سودا در پوست بروز کند، اولین علامت […]

مزاج بلغمی

ویژگی مزاج بلغمی مزاج بلغم سرد و تر است و معادل آن آب است. سه چهارم کل زمین آب و سه چهارم سلول هم آب است. مزاج بلغم هم یک درجه از مزاج دم سنگین تر است و لذا اندام پایین را بیشتر اشغال می کند. برعکس صفرا که در بالاست و بیماریش هم در […]

مزاج صفراوی

ویژگی مزاج صفراوی مزاج صفراوی گرم و خشک است و معادل آن آتش است. ویژگی مزاج صفراوی این است که خون را لطیف و رقیق میکند. اگر صفرا کم شد، دست و پا و نوک انگشتان سرد میشود. صفرا مثل خورشید گرم و خشک است و هرجا خورشید باشد حیات است. صفرا هم همینطور است […]

مزاج دموی

علم مزاج شناسی یعنی اخلاط را شناختن. بدن آدم از آب،آتش،هوا و خاک تشکیل شده است که باید متعادل باشند. اگر از تعادل خارج شوندانسان بیمار میشود. در این جا به بررسی افراد با مزاج دموی می پردازیم. مزاج برآیند ۴ خلط صفرا،سودا،بلغم و دم است که موجب شکل گیری بدن میشودورفتار خاصی را هم […]

زنبور داری در پائیز

از مهم ترین اقدامات زنبور داری در پاییز ساختن جمعیت حداکثری زمستان گذران و ورود به بهار آینده است. مهر ۱-تغذیه زمستانی باید حداقل در این ماه پایان یافته باشد. ۲-تنها یک بار کندو را باز کرده و به سرعت وضعیت غذایی شان را بررسی نمایید و در شناسنامه ی زنبور داری شان بنویسید. ۳-در […]